ΧΩΡΟΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

• H “Visual Arts Deco” είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση που διαθέτει επιστημονική γνώση και εργασιακή εμπειρία στη διακόσμηση και ανακαίνιση χώρων μαζικής εστίασης.Tαβέρνες, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, καφέ -- μπαρ, ψητοπωλεία, φούρνοι, μικρογευματα, ζαχαροπλαστεία έχουν σχεδιαστεί και ανακαινιστεί από τη Visual arts deco. Ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία με την οποία αναλύονται οι ανάγκες των πελατών. Ενημερώνεται αδιάκοπα για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και προσφέρει την πολύτιμη αυτή πληροφόρηση στο εκλεκτό της πελατολόγιο.
• Επιπρόσθετα, η “Visual Arts Deco” γνωρίζει πώς να δημιουργεί περιβάλλοντα όπου νιώθει ο πολίτης-καταναλωτής οικειότητα, θετική ενέργεια και ψυχική ευεξία. Επικοινωνεί εκείνα τα μηνύματα στο στοχευμένο της κοινό με τα οποία επιτυγχάνεται η ξεκούραση από τον απαιτητικό τρόπο της σύγχρονης ζωής και η χαλάρωση από το άγχος της καθημερινότητας.
• Παράλληλα, έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δημιουργεί εκείνα τα σχέδια με τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί με επιτυχία κάθε είδος χώρου εστίασης, ανάδειξης της γαστρονομίας και των ποιοτικών προϊόντων διατροφής.
• Τέλος, η συνεργασία κάθε επαγγελματία με τη “Visual Arts Deco” είναι μια σίγουρη επιλογή που θα αναδείξει τη διακόσμηση των χώρων εστίασης,  δημιουργώντας έναν μοναδικό και καλαίσθητο περιβάλλον.

11/10/2016

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ 100 Τ.Μ.
Η Κωνσταντίνα είναι 24 ετών, έχει δουλέψει ως σερβιτόρα και μπαρίστα  και θέλει να ανοίξει το δικό της καφέ σε αμερικάνικο στιλ.
27/10/2016

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ TAKE AWAY-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ CONCEPT ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
31/12/2015

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΦΕ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 30 Τ.Μ
08/03/2016

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
07/06/2016

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ

  Διακόσμηση & Ανακαίνιση Καφέ Μπαρ- Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου.
04/12/2014

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ

Αρτοποιείο 150 τ.μ - Διακόσμηση & Ανακαίνιση εσωτερικού & εξωτερικού χώρου  
Σελίδες 3 »  [1]  2  3  Τελευταία