ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ

 Το concept της διακόσμησης και ανακαίνισης της ήδη υπαρκτής επιχείρησης στο χώρο της εστίασης pizza take away επαναπροσδιορίστηκε, η εταιρική ταυτότητα επανασχεδιάστηκε, και το λογότυπο τροποποιήθηκε, σύμφωνα με το νέο ύφος δίνοντας μια πιο φρέσκια και ταυτόχρονα παραδοσιακή και διαχρονική αισθητική στην ήδη υπαρκτή επιχείρηση.
Κυρίως Στόχος του νέου concept είναι η προβολή της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας

Η ατμόσφαιρα που απονέμει ο χώρος είναι λιτή, χωρίς περιττές κατασκευές και φλύαρα στοιχειά που να κουράζουν τον επισκέπτη - καταναλωτή.
Διακοσμητικές Λεπτομέρειες από ιταλικά στοιχεία διακοσμούν τους τοίχους, όπως και ένα σκίτσο που απεικονίζει τα στάδια παρασκευής που ακολουθούνται έως ότου φτάσει η ιταλική πίτσα στο τελικό στάδιο για να τοποθετηθεί στο σημείο πώλησης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανανέωση της διακόσμησης της πιτσαρίας take away είναι το λευκό, το μπορντό, το μαύρο, σε συνδυασμό με μια ασυνήθιστη απόχρωση στο μπλε του ατσαλιού.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση της πιτσαρίας είναι κεραμικά και τσιμέντινα πλακάκια, ματ και γυαλιστερά, φυσικά ξύλα σε ανοιχτές αποχρώσεις.
Ο φωτισμός λιτός με μονόφωτα, εστιάζει στα σημεία προβολής των προϊόντων.

Η μυρωδιά της ιταλικής κουζίνας συμπληρώνει το νέο αυθεντικό χώρο, που με το ξεκίνημα του εντυπωσίασε., ανανέωσε το ενδιαφέρον των ήδη υπαρκτών πελατών, και κατάφερε να έλξει πολλούς νέους επισκέπτες και να τους μετατρέψει σε πελάτες. Απλά χειροποίητα έπιπλα τοποθετήθηκαν στο χώρο για να φιλοξενήσουν τους βιαστικούς επισκέπτες για ένα ταξίδι σύντομο στον κόσμο των εξαιρετικών ιταλικών γεύσεων.

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ