Visual Merchandising

Φεβρουάριος 5, 2013

Το Visual Merchandising είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος επαγγελματικός κλάδος που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ευρώπη αλλά και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα . Ο ανταγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων λιανικής πώλησης αυξάνεται και η ανάγκη καλύτερης προβολής των προϊόντων γίνεται επιτακτική. Η εποχή της εικόνας είναι γεγονός , πλέον ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα μέσω του διαδικτύου να βλέπει και να ενημερώνεται άμεσα για τις τάσεις και την μόδα καθιστώντας τον πιο απαιτητικό στην επιλογή του προϊόντος και του καταστήματος . Λόγω των media το εύρος των συγκρίσεων έχει γίνει μεγαλύτερο . Πλέον η εικόνα είναι το Α και το Ω για την επιτυχία ενός καταστήματος .

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαίνιση Καταστήματος

Φεβρουάριος 24, 2020

 Η δημιουργία ενός καταστήματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει χρόνο, χρήμα και κόπο για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχοντας φτάσει πια στο σημείο που ονειρευόσασταν ίσως για κάποιους η λέξη ανακαίνιση να ακούγεται κάπως τρομακτική και εκεί να γεννιέται το ερώτημα: Γιατί να κάνω ανακαίνιση στο κατάστημά μου;  

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Μάιος 11, 2021

Οι λόγοι που θα οδηγήσουν κάποιον μετά την κατασκευή του ξενοδοχείου του στην ανακαίνιση του μπορεί να ποικίλουν, δεδομένο όμως πως η ανακαίνιση θα γίνει με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων και των κερδών . Θα προσελκύσει το ενδιαφέρον νέων επισκεπτών αλλά και θα φρεσκάρει τις σχέσεις με τους παλιούς. Είναι μια καλή επένδυση που στόχο έχει όχι μόνο την αύξηση των εσόδων αλλά και την μείωση των εξόδων προλαμβάνοντας φθορές και αναβαθμίζοντας την αξία του .

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαίνιση Σπιτιού

Μάιος 11, 2021

Οι λόγοι που θα οδηγήσουν κάποιον στην ανακαίνιση μιας κατοικίας ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Μπορεί να γίνει για προσωπικούς λόγους αισθητικής ανανέωσης ή για πρακτικούς όπως πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου. Σε όλες τις περιπτώσεις η ανακαίνιση της κατοικίας είναι μια καλή επένδυση που μπορεί να μειώσει τα έξοδα και σε κάποιες περιπτώσεις να αυξήσει τα έσοδα αναβαθμίζοντας την αξία του ακινήτου.

Διαβάστε περισσότερα

Διακόσμηση καταστημάτων

Μάιος 11, 2021

Η διακόσμηση ενός καταστήματος έχει ως στόχο την αύξηση των πελατών, των πωλήσεων και την ανοδική πορεία των κερδών της εταιρίας. Να δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα τόσο εντός όσο και εκτός του καταστήματος. Μια σωστή μελέτη έχει ως σκοπό να κάνει τον περαστικό επισκέπτη με μια βιτρίνα που θα έχει κάτι να του πει, στη συνέχεια ο επισκέπτης να γίνει αγοραστής και τέλος φεύγοντας να του έχει δημιουργήσει την ανάγκη να έρθει ξανά .

Διαβάστε περισσότερα

Για ποιό λόγο να επιλέξω έναν επαγγελματία διακοσμητή;

Δεκέμβριος 14, 2022

 Η Αρχιτεκτονική και η διακόσμηση εσωτερικού χώρου διέπονται από αρχές και κανόνες και απαιτούνται ειδικές γνώσεις πάνω σε πολλά θέματα αισθητικά λειτουργικά και τεχνικά. Οι επαγγελματίες διακοσμητές γνωρίζουν ότι η διακόσμηση πρέπει να εκφράζει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη και να συμβαδίζει με την προσωπικότητα του. Η επιτυχία λοιπόν του συνόλου εξαρτάται από το πόσο βαθιά ο διακοσμητής ανέλυσε τον άνθρωπο και τις επιθυμίες του, προκειμένου να εφαρμόσει τη γνώση με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χώρος του να είναι μοναδικός και λειτουργικός πέρα από καλαίσθητος.   Ένας επαγγελματίας διακοσμητής μπορεί να δημιουργήσει εργονομικούς, όμορφους και καινοτόμους χώρους σε κατοικίες, γραφεία και ξενοδοχεία και καταστήματα. Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά αντιθέτως ένα πόλυ μεγάλο ποσοστό της συνδέεται αρμονικά με εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης. Στην Αθήνα άλλα και σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες αναβάθμισης της αισθητικής του στυλ ,της λειτουργίας τους και της εμπορικότητα τους. Ένας επιχειρηματίας οφείλει να έχει ένα άρτιο πλάνο σχετικά με αυτό που θέλει να δημιουργήσει και να επιλέξει σωστά τους κατάλληλους συνεργάτες Που θα τον βοηθήσουν στοχεύοντας σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσουμε τον χώρο και τις λειτουργίες του στον υποψήφιο πελάτη είναι σημαντικός και οι ισορροπίες λεπτές. Ένας σωστά δομημένος επαγγελματικός - εμπορικός χώρος έχει και την ανάλογη ανταπόκριση στο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ