Η Visual arts deco ασχολείται κυρίως με τη διαμόρφωση, τη διακόσμηση και την κατασκευή τόσο νέων όσο και υπό ανακαίνιση χώρων, κατοικιών αλλά και καταστημάτων, χώρων μαζικής εστίασης, ιατρείων, γραφείων, ξενοδοχείων και εκθεσιακών περιπτέρων.

Στόχος της Visualartsdeco είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διακόσμησης και της κατασκευής σε νέους αλλά και σε παλαιούς υπό ανακαίνιση χώρους.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στη μελέτη και στην κατασκευή, η εταιρία προσφέρει :

-Υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή.
-Ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας με παρουσία των Επιβλέποντων Μηχανικών.

-Προμέτρηση και προκοστολόγιση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προυπολογισμού.

Η Visual arts deco πιστεύει ότι η ποιότητα τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή, είναι ο κυριότερος παράγοντας διαφοροποίησής από τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου.

Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και των προκαθορισμένων τιμών κάθε εργασίας είναι βασικοί κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Η εταιρία συνεργάζεται με έμπειρους Μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις κάθε έργου. Τα έμπειρα και υπεύθυνα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας εγγυώνται την ταχύτητα ολοκλήρωσης και την συνέπεια εργασίας.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών, αρχιτεκτονικές μελέτες, στατικές μελέτες έργων, αλλαγές χρήσης χώρων, διαμορφώσεις κήπων.

Τμήμα κατασκευών:
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους οικοδομική εργασία, χτισίματα, σοβατίσματα, χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, τοποθέτηση κουφωμάτων, γυψοσανίδων, ψευδοροφών, πατωμάτων, πλακιδίων, γεμίσματα με τσιμεντοκονία & ελαφρομπετόν, εγκατάσταση καυστήρων & ηλιακών θερμοσυσσωρευτών, στεγάνωση και θερμομόνωση νέων & παλαιών κατοικιών, την αποπεράτωση ημιτελών έργων, ξυλουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές, πάντα με δικά μας συνεργεία και με τη παρουσία επιβλέποντος μηχανικού.

Η εταιρία επιτυγχάνει να προσδιορίσει με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών της και να υλοποιήσει με ακρίβεια τόσο την αισθητική όσο και την λειτουργικότητα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης και της κατασκευής με συνεχή παρουσία εδώ και 15 χρόνια. Υπεύθυνη είναι η Μουχτούρη Σοφία και κάτοχος του Diploma of Higher Education in INTERIOR DESIGN from the Middlesex University of London (1998).

Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι κάθε τετραγωνικό και κάθε χώρος του σπιτιού του πολύ πριν αυτό κατασκευαστεί.

Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία και στο έργο τη μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια τη μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο κατασκευής του.

Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται κοντά στο Σταθμό Μετρό Πανεπιστήμιο. Τα στελέχη της εταιρείας είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και αφορά στον ευρύτερο χώρο της διακόσμησης και της κατασκευής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ