Η Visual arts deco προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την ανακαίνιση, τη διακόσμηση & τη κατασκευή εσωτερικών χώρων.
Στη πρώτη συνάντηση της γνωριμίας μας μαζί σας, ερχόμαστε στο χώρο που επιθυμείτε να ανακαινίσετε και μέσα από μία ουσιαστική συζήτηση μαζί σας συγκεντρώνουμε όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες και πληροφορίες που αφορούν το χώρο που επιθυμείτε να ανακαινίσετε αποφασίζοντας από κοινού, για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε το χώρο τόσο σε αισθητικό αλλά και λειτουργικό επίπεδο, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε πρόκειται για κατοικία.
Έχοντας πλέον εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες του χώρου, προχωράμε στο επόμενο στάδιο που είναι ο σχεδιασμός του χώρου, μέσα από μία μελέτη απόλυτα ρεαλιστική, που θα μας βοηθήσει να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε επόμενη συνάντηση έχοντας ολόκληρωση το σχεδιασμό του χώρου σε φωτογραφικό επίπεδο γνωρίζουμε πλέον με κάθε λεπτομέρεια τη τελική μορφή που θα έχει ο χώρος.
Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης που αρχίζει με αποξηλώσεις και ακολουθεί μία σειρά αρκετών εργασιών από ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εργασίες, γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθετήσεις δαπέδων, μπάνιων και ότι άλλο απαιτεί ο χώρος σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες του.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη τοποθέτηση των νέων ειδικών κατασκευών και επίπλων. Η ανακαίνιση έχει ολοκληρωθεί.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ