Η Visual arts deco σχεδιάζει εξατομικευμένες μελέτες στο interior design και δημουργεί κατοικίες όπου ο κάτοικος γίνεται αντικείμενο έρευνας και ανάλυσης. O τρόπος ζωής του, οι προτιμήσεις του, τα χόμπι του, η προσωπικότητα του αποτελούν πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του χώρου του. Περνώντας από την έρευνα στην ανάλυση φτάνουμε στο σημείο της σύνθεσης.
Το σπίτι μια τόσο σημαντική ταυτόσημη έννοια με την ζωή, την ευτυχία την καθημερινότητα, την λειτουργιά ο πιο σημαντικός χώρος όπου στεγάζεται η ζωή τα όνειρα και η καθημερινότητα.
Ο χώρος που μας εμπνέει, φωτισμός, χρώματα ,σχήματα καιν υλικά συνθέτουν ένα σύνολο ατμόσφαιρας που εκφράζει .
Ο χώρος που μπορεί να προσαρμόζεται στις εναλλαγές των εποχών φθινόπωρο χειμώνας άνοιξη καλοκαίρι.
Ο χώρος μπορεί να προσαρμόζεται στον χρόνο στην εναλλαγή των ηλικιών
Περιβάλλοντας χώρος σχέση του εσωτερικού με το εξωτερικό χώρο.
Το σπίτι χώρος που εμπνέει που βοηθά στην εξέλιξη προσωπική και επαγγελματική.
Μέσα από λειτουργιές, προτεραιότητες και πορείες, μέσα από χρώματα και υλικά αντικατοπτρίζεται η ψυχολογία του κατοίκου.
Σπίτι και φύση, κήπος, σπορ γυμναστική και ψυχαγωγία ο χώρος που μοιραζόμαστε με φίλους με την οικογένεια χώρος δημιουργίας και εξέλιξης.
Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι κάθε τετραγωνικό και κάθε χώρος πολύ πριν αυτό κατασκευαστεί. Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία και στο έργο τη μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια τη μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο κατασκευής του.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ