ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ - ΦΟΥΡΝΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ - ΦΟΥΡΝΟΥ

Αν και η γεύση και η ποιότητα των αρτοποιημάτων είναι αυτό που ενδιαφέρει τους πελάτες σε ένα αρτοποιείο, η διακόσμηση και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός είναι το κύριο μέσο που μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες. Ένας σωστά σχεδιασμένος και δομημένος χώρος μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία αγορών. Η ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα επηρεάζει θετικά τους περαστικούς μετατρέποντάς τους σε πελάτες.

 

Έτσι και στο συγκεκριμένο κατάστημα, παρατηρούμε ότι η διακόσμηση έχει κύριο λόγο. Τα υλικά που έχουν επιλεχθεί είναι ξύλο, που εφαρμόζεται στο μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού σε συνδυασμό με ανοξείδωτες επιφάνειες και γυαλί. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το έντονο πράσινο που λειτουργεί και ως πόλος έλξης σηματοδοτώντας την προβολή του καταστήματος στην εξωτερική όψη.

 

Η συνολική αισθητική συμπληρώνεται από προσεγμένα γραφιστικά στοιχεία. Ο εξοπλισμός βασίζεται σε λιτές γραμμές και καθαρές επιφάνειες χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία. Ο χώρος είναι σωστά μοιρασμένος ανάλογα με τα τετραγωνικά που απαιτούνται για κάθε λειτουργία που αφορά το προσωπικό και τους πελάτες.

Η Visual arts deco υλοποίησε το σχεδιασμό, την ανακαίνιση και την κατασκευή του χώρου.

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ