ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ

To καφενείο βρίσκεται σε ένα ορεινό χωριό μόλις 340 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Η περιοχή αριθμεί τους 1.908 κατοίκους, και είναι το ένα από τα δυο καφενεία που υπάρχουν στη κεντρική πλατεία του χωριού
Ο Γιώργος και η Αντριάννα, αποφάσισαν να ανοίξουν αυτό το καφενείο, με σκοπό να έλκουν επισκέπτες όλων των ηλικιών, από τους έφηβους που συνηθίζουν να συχνάζουν την πλατεία, και διοργανώνουν πάρτι και μουσικές βραδιές έως και τους παππούδες που συνηθίζουν να περνούν αρκετές ώρες της ημέρας τους εκεί, πρωινές και απογευματινές. Το καφενείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία, και θα αναλαμβάνει και το καφέ των μνημοσύνων.


Η συνύπαρξη των νεαρών με τους μεγαλυτέρους ηλικιακά θαμώνες θα ληφθεί υπόψη και στο σχεδιασμό του concept και της διακόσμησης του καφενείου.
Το ύφος στη διακόσμηση του καφενείου θα είναι διαχρονικό, σε νεοκλασικό στιλ, σε συνδυασμό με κάποια παραδοσιακά στοιχειά, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσιτό και προσβάσιμο στους επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι λευκό, μπεζ, κεραμιδί.Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, ξύλο, μάρμαρο, γυαλί και υφάσματα επιπλώσεων.
Το καφενείο διαθέτει και εξωτερικό χώρο, όπου περισσότερο συχνάζουν οι νέοι θαμώνες.
Επίσης σερβίρει και μεζέδες, νόστιμα φρέσκα πιάτα που η Αντριάννα επιμελείται με μεράκι, γι΄αυτο και η κουζίνα διαμορφώθηκε από την αρχή με νέο εξοπλισμό κατάλληλα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις, της παραδοσιακής της κουζίνας.
Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, με την ανακαίνιση του καφενείου, και τη νέα του διακόσμηση. Το καφενείο έχει αποκτήσει θαμώνες όλων των ηλικιών που το επισκέπτονται καθημερινά.

 

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ