ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 Η μελέτη αφορά την ανακαίνιση και τη διακόσμηση ενός μανάβικου. Το κατάστημα διαθέτει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, μια μικρή κάβα κρασιών, ξηρούς καρπούς και βιολογικά προιοντα,μπαχαρικά, τυριά και κατεψυγμένα ήδη.κ.α

Η πρώτη σκέψη είναι ότι μοιάζει ακατόρθωτο το μανάβικο να σχεδιαστεί, να ανακαινιστεί και να παρουσιαστεί με ένα άλλο concept, από αυτό που ήδη όλοι γωίζουμε,έχοντας συνηθίσει η εικόνα που έχουμε για αυτού του είδους τα μαγαζιά ,να είναι έντονη παρουσία από το δρόμο, με κοφίνια και πάγκους γεμάτα με πολλών ειδών φρούτα και λαχανικά, στεγασμένα με πρόχειρες τέντες.
Το νέο concept αποπνέει ατμόσφαιρα από το παρελθόν, με σεβασμό στην ιστορία του επαγγέλματος, και αλλάζει τελείως τη τυχαία μέχρι στιγμής ταξινόμηση των προϊόντων, Η νέα διαρρύθμιση σε συνδυασμό με το νέο σχεδιασμό ειδικού εξοπλισμού προβολής, θα αναδείξει τα προϊόντα με το σωστό τρόπο ώστε να φαίνονται ελκυστικά.


Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του καταστήματος των τρόφιμων, είναι φυσικά ανοιχτόχρωμα και σκούρα ξύλα, πατητή τσιμεντοκονία, σε συνδυασμό με παραδοσιακά στοιχεία, διακοσμητικά αλλά και χρηστικά αντικείμενα όπως τα βαρέλια.
Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τη διακόσμηση του μανάβικου- παντοπωλείου είναι ουδέτεροι τόνοι του γκρι, μπεζ.
Το νέο μανάβικο ? παντοπωλείο, εντυπωσιάζει με την απλότητα του, την ζεστή του ατμόσφαιρα, την απόλυτα ξεκάθαρη και σαφή προβολή των προϊόντων του. Ο επισκέπτης - πελάτης απολαμβάνει να αγοράζει σε ένα ευχάριστο φιλόξενο ατμοσφαιρικό χώρο, γεμάτο από μυρωδιές και χρώματα.

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ