ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η Visual arts deco παρέχει ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών για ανακαίνιση καταστημάτων.
Ολοκληρωμένες λύσεις από το πρώτο στάδιο, που αφορά τη διαμόρφωση ενός καταστήματος
(μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη), έως και το τελικό στάδιο του visual merchandising (οπτικό marketing των προϊόντων στο σημείο πώλησης), και της διακόσμησης βιτρινών.

Συμβουλευτικές προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του αντικειμένου,σύγχρονες λύσεις.
Η Visual arts deco επιτυγχάνει να προσδιορίσει με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών της και να υλοποιήσει τόσο την αισθητική όσο την λειτουργικότητα και τη προβολή.

Καταστήματα ενδυμάτων , οπτικά , κέντρα αισθητικής, καφετέριες ,χώροι μαζικής εστίασης, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλεία, παιδότοποι, χώροι γραφείων, φαρμακεία, κέντρα αισθητικής κ.α. έχουν σχεδιαστεί και ανακαινιστεί από τη Visual arts deco .
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία η εταιρία προσφέρει:
-Υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή.
-Ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας με παρουσία των Επιβλεπόντων Μηχανικών.
-Προσμέτρηση και προκοστολόγιση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προυπολογισμού.
Η Visualartsdeco πιστεύει ότι η ποιότητα τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή, είναι ο κυριότερος παράγοντας διαφοροποίησής από τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου.
Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και των προκαθορισμένων τιμών κάθε εργασίας είναι βασικοί κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και την ολοκλήρωση κάθε έργου.
Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι κάθε τετραγωνικό και κάθε χώρος του σπιτιού του πολύ πριν αυτό κατασκευαστεί.
Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στον πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία και στο έργο τη μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια τη μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο κατασκευής του.
Τα στελέχη είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν άμεσα για μια αποτελεσματική ανακαίνιση καταστημάτων.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ