ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

 Η ανακαίνιση του καταστήματος έγινε με σκοπό να αναδείξει το νέο concept μέσα από σύγχρονα υλικά.
Η καινοτομία, η ελκυστικότητα και η λειτουργικότητα, συνθέτουν μια παραδειγματική πρακτική εφαρμογή για το σύνολο του κλάδου στη διακόσμηση καταστημάτων.
Το Concept Store σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καλαισθησία τους, ενώ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους προβάλλονται μέσω της ξεχωριστής διαμόρφωσης του χώρου, που το καθιστά σημείο αναφοράς για το αγοραστικό κοινό. Στη διακόσμηση του καταστήματος, υλοποιείται η σύγχρονη αντίληψη της επιχείρησης για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση στο λιανικό εμπόριο.
Ο φωτισμός, δημιουργεί υψηλής αισθητικής και ελκυστικότητας περιβάλλον αγορών, αναδεικνύοντας, ταυτόχρονα, τα πωλούμενα είδη - προϊόντα ή υπηρεσίες.
Το visual merchandising αποτελεί τρόπο χειρισμού προώθησης των εμπορευμάτων κάθε επιχείρησης ''Visual Merchandising Communication" (VMC) - (βιτρίνα & εσωτερικό στήσιμο προϊόντων) με σκοπό πάντα την αύξηση των πωλήσεων. μέσω όλων των διαθέσιμων μέσων που απευθύνονται στις αισθήσεις. για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών και την ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών.

Καταστήματα ενδυμάτων, υποδημάτων, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλεία, κ.α. έχουν σχεδιαστεί και ανακαινιστεί από τη Visual arts deco.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ