ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

 Το ήδη υπαρκτό κατάστημα γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων άλλαξε ριζικά, σχεδιάστηκε από την αρχή και επαναπροσδιορίστηκαν όλες οι λειτουργίες του. Tο νέο concept θέλει ένα κατάστημα απόλυτα οργανωμένο, σύγχρονο, αισθητικά άρτιο, κατάλληλο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών. Η διακόσμηση του καταστήματος εσωρούχων βασίστηκε στο να ξεχωρίσει με σαφή τρόπο τις περιοχές του άνδρα από αυτή της γυναίκας πράγμα που πριν δε συνέβαινε. Επίσης σημαντικό να αναδείξει με τρόπο ελκυστικό, αλλά και λειτουργικό, τις συλλογές που φιλοξενούνται στο κατάστημα.


Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τη διακόσμηση του καταστήματος είναι ουδέτερα.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του καταστήματος είναι ξύλα σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία κρέμασης.Η νέα εικόνα του καταστήματος εντυπωσίασε τόσο τους επισκέπτες πελάτες, αλλά και τους ιδιοκτήτες που είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτή την αλλαγή, που δεν περίμεναν, η νέα μελέτη ποσό θα άλλαζε την προβολή των εμπορευμάτων τους.
Tο κατάστημα καθημερινά λειτουργεί άψογα.


Η ειδική μελέτη visual merchandising έγινε πριν το σχεδιασμού του εξοπλισμού του καταστήματος, ακολούθησε ο φωτορεαλιστικός σχεδιασμός και στη συνέχεια η κατασκευή.
Ο φωτισμός έντονος με προβολείς που εστιάζουν στα σημεία προβολής των εσωρούχων αναδεικνύοντας το στιλ.
Ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος για να προσαρμόζεται κατάλληλα έτσι ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να προβάλει επάξια τη μεγάλη συλλογή από μαγιό, γυναικεία και ανδρικά που το κατάστημα συνηθίζει κάθε χρόνο να διαθέτει στους πελάτες του.
Ο Σταμάτης και η Μαίρη είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με το νέο τους κατάστημα.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ