ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

 Το boogy boogy είναι ένα μικρό πολυκατάστημα παιδικών ειδών. Βoogy boogy ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της Χριστίνας όταν ήταν μωρό.
Η ιδέα της Χριστίνας ήταν να ανοίξει ένα κατάστημα, που θα διαθέτει παιδικά είδη ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, παιχνίδια, για κορίτσια και αγόρια αλλά και μπεμπέ, όπως επίσης και συλλογή με βαπτιστικά, είδη δώρων και τουριστικά είδη, αλλά και μαγιό αφού το κατάστημα βρίσκεται σε νησί των δωδεκανήσων.
Όλα αυτά τα είδη στεγάζονται σε 40 μόνο τ.μ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνθέσουν όλα μαζί σωστά την αισθητική άλλα και τη λειτουργικότητα του καταστήματος. Τα είδη είναι πολλά και διαφορετικά.
Η μελέτη που έγινε βασίστηκε στο να ξεχωρίσει τις περιοχές του παιδικού από το μπεμπέ, το κοριτσίστικο από το αγορίστικο, τα παιχνίδια από τα ρούχα, το μπεμπέ από τα βαπτιστικά.
Το κατάστημα διαθέτει και εξωτερικό χώρο.
Η ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος είναι vintage , όπως και τα περισσότερα είδη προς πώλησης που έχει επιλέξει η Χριστίνα είναι αυτής της αισθητικής. Η διακόσμηση του καταστήματος έγινε σε αυτό το στιλ.
Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση του καταστήματος είναι ουδέτερα.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ταπετσαρίες, σκούρα και λευκά ξύλα και μεταλλικός εξοπλισμός κρέμασης.
Οι πωλήσεις από τη πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του καταστήματος, ήταν περισσότερες από τις προβλεπόμενες και εξακολουθούν να είναι.
Το νησί αγάπησε το κατάστημα και τις ιδιαίτερες συλλογές που φιλοξενεί.

 

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ