ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

 Η Μαρία άνοιξε κατάστημα παιδικών ρούχων. Το concept της διακόσμησης της νέας επιχείρησης στο χώρο του παιδικού ρούχου σχεδιάστηκε με ύφος έντονα παιδικό, με συγκροτημένη εταιρική και ταυτόχρονα εμπορική ταυτότητα. Το κατάστημα θα φιλοξενήσει συλλογές ενδυμάτων για κορίτσια, αγόρια αλλά και μπεμπέ συλλογή.
Η ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος είναι ευχάριστη και χαρούμενη, με κατασκευές και υλικά που αναδεικνύουν το ένδυμα χωρίς να κουράζουν τον επισκέπτη. Έντονα χρώματα διακοσμούν τους τοίχους, αλλά και αυτοκόλλητες εκτυπώσεις που κάνουν ελκυστικό το χώρο, τόσο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Τρεις ξεχωριστές βιτρίνες προβάλουν και τα τρία είδη εξίσου.
Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στην διακόσμηση του καταστήματος εσωτερικά είναι το λευκό το πορτοκαλί και το πράσινο, σε συνδυασμό με μεταλλικό εξοπλισμό κρέμασης. Ακόμη περισσότερα χρώματα εξωτερικά, φούξια, κόκκινο, κίτρινο. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του καταστήματος είναι μέταλλο και λεύκα ξύλα.
Η ειδική μελέτη visual merchandising έγινε πριν το σχεδιασμό του εξοπλισμού του καταστήματος , ακολούθησε ο φωτορεαλιστικός σχεδιασμός, και στη συνέχεια η κατασκευή. Το κατάστημα ολοκληρώθηκε με την διακόσμηση των βιτρινών, για την οποία έγινε και φωτογράφηση των παιδιών της οικογένειας.
Ο φωτισμός είναι έντονος με προβολείς που εστιάζουν στα σημεία προβολής των παιδικών ρούχων αναδεικνύοντας τα χρώματα, το στιλ, τις ποιότητες.
Η διακόσμηση του καταστήματος παιδικών ρούχων εντυπωσίασε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του και οι πωλήσεις έφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ