ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΥΧΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΥΧΟΥ

 H Lonsdale είναι μία λονδρέζικη εταιρεία αθλητικών ρούχων.
Το concept της διακόσμησης και ανακαίνισης της ήδη υπαρκτής επιχείρησης στο χώρο του αθλητικού ρούχου επαναπροσδιορίστηκε, το κατάστημα επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με το νέο ύφος, δίνοντας μια πιο συγκροτημένη εταιρική και ταυτόχρονα εμπορική εικόνα στην ήδη υπαρκτή επιχείρηση. Κυρίως στόχος του νέου concept είναι η προβολή του ανδρικού αθλητικού ρούχου ως μια καθημερινή επιλογή και όχι τόσο ως αθλητικό ρούχο για το γυμναστήριο μόνο.

Η ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος είναι δυναμική, με κατασκευές και υλικά που αναδεικνύουν το ένδυμα χωρίς να κουράζουν τον επισκέπτη - καταναλωτή. Διακοσμητικά υλικά επενδύσεων διακοσμούν τους τοίχους, όπως και αυτοκόλλητες εκτυπώσεις. Δυο οθόνες παρουσιάζουν βίντεο από διαφημίσεις τις λονδρέζικης εταιρείας.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανανέωση της διακόσμησης του καταστήματος είναι το λευκό, το κεραμίδι και το μαύρο, σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του καταστήματος είναι διακοσμητικά τουβλάκια, σίδερο, φυσικά ξύλα σε σκούρες αποχρώσεις, και μεταλλικά πλέγματα.
Η ειδική μελέτη visual merchandising ανάλυσης και προώθησης προϊόντων προηγήθηκε του σχεδιασμού του εξοπλισμού, και σε επόμενο βήμα σχεδιάστηκε ο εξοπλισμός και τέλος κατασκευάστηκε.


Ο φωτισμός έντονος με προβολείς που εστιάζουν στα σημεία προβολής των ενδυμάτων αναδεικνύοντας το στιλ.
Το κατάστημα με το ξεκίνημα του εντυπωσίασε, ανανέωσε το ενδιαφέρον των ήδη υπαρκτών πελατών, και κατάφερε να έλξει νέους επισκέπτες και να τους μετατρέψει σε πελάτες.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ