ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

  Το Concept Store παρουσιάζει, καινοτόμες προτάσεις αγοράς σε συνδυασμό με χρήση μόνιμων ή μη, κατασκευών και διακοσμητικών στοιχείων, που αναβαθμίζουν την αισθητική, και τη λειτουργικότητα του καταστήματος, δημιουργώντας ελκυστικό αγοραστικό περιβάλλον.
Το κατάστημα διαθέτει 3 ορόφους το ισόγειο φιλοξενεί τη γυναικεία casual συλλογή, στο πρώτο όροφο το γυναικείο formal, και ο δεύτερος όροφος θα φιλοξενήσει και τις δυο συλλογές αντρικό casual και formal. Η ανακαίνιση του καταστήματος έγινε στο πρώτο και δεύτερο όροφο.


Τα χρώματα που επιλέχθηκαν στη διακόσμηση του καταστήματος, που αφορά το γυναικείο τμήμα είναι ουδέτερα, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ξύλο & μέταλλο, Η εσωτερική αρχιτεκτονική δομή του χώρου έγινε με τρόπο ώστε να αναδείξει το εμπόρευμα, τη γυναικεία συλλογή. Ο εξοπλισμός κρέμασης, είναι κρυφός, και λειτουργεί υποστηρικτικά, προβάλει το ρούχο, αναδεικνύοντας το στυλ. Ο φωτισμός επίσης, εστιάζει να προβάλει και να αναδείξει το ένδυμα. Το χρώμα το στυλ τη ποιότητα.
Η γυναίκα γίνεται σημείο αναφοράς, με την εικόνα του πρόσωπου της σε μεγένθυση να κυριαρχεί στο χώρο. Όλα γύρω τις υπάρχουν για εκείνη, για να αναδείξουν την ομορφιά της.


Στο ανδρικό τμήμα τα χρώματα που επιλέχθηκαν, ανθρακί σκούρο σχεδόν μαύρο.
Ο όροφος χωρίστηκε σε δύο περιοχές, στη μία φιλοξενείται το casual, με jean shop, φούτερ, tshirts, κ.α
Και στη περιοχή που βρίσκεται δεξιά παρουσιάζεται το κουστούμι, με όλα τα αξεσουάρ, πουκάμισα, γραβάτες, παλτό, κ.α
Ο άντρας, γίνεται σημείο αναφοράς, με την εικόνα του σε μεγένθυση να κυριαρχεί στο χώρο. Όλα γύρω του υπάρχουν για εκείνον.

Η visual arts deco επιμελήθηκε το σχεδιασμό, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και τη κατασκευή του καταστήματος από το πρώτο στάδιο, που αφορά τη διαμόρφωση ενός χώρου
(μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη), έως και το τελικό στάδιο του visual merchandising (οπτικό marketing των προϊόντων στο σημείο πώλησης), και τη διακόσμηση βιτρινών.

Ρωτήστε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ