ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Στο σπίτι της Μαρίας και του Τάσσου, που είναι 70 τ.μ και περίπου 40 έτων θα γίνει ολική ανακαίνιση.Ο χώρος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, χώρο καθιστικού και μπάνιο.Η υπαρκτή διαρρύθμιση των χωρών όμως, δεν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προσαρμοστεί στο σύγχρονο τρόπος ζωής ενός νέου ζευγαριού, και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανακαίνιση του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με τη νέα διαμόρφωση των χώρων η κουζίνα πήρε τη θέση που βρισκόταν πριν η κρεβατοκάμαρα, και το νέο υπνοδωμάτιο τη θέση που βρισκόταν πριν η κουζίνα.
Το παιδικό δωμάτιο παρέμεινε στη θέση που ήταν.
Στο σπίτι έγινε γενική αντικατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αντικατάσταση παλαιων κουφωμάτων με νέα από αλουμίνιο, κατασκευάστηκε τζάκι στο χώρο του καθιστικού, ανακαινίστικε το μπάνιο , η κουζίνα κατασκευάστηκε από βακελίτη και βιτρινεςαμοβολης . Και στο δάπεδο τοποθετήθηκε ξύλο τύπου lamineit,
Η χρωματική μελέτη περιλαμβάνει, ουδέτερα χρώματα σε συνδυασμό με ζέστες πορτοκαλί αποχρώσεις για φιλικό ζεστό και χαρούμενο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα ξύλα.
Η Μαρία δε φανταζόταν πόσο μεγαλύτερος θα έδειχνε ο χώρος μετά την ενοποίηση των δυο δωματίων και την αφαίρεση του ενδιάμεσου τοίχου. Δεν υπάρχει πια τίποτα να θυμίζει τη προηγούμενη εικόνα του σπιτιού.

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ