ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 Η κεντρική ιδέα είναι ο σχεδιασμός της κατοικίας interior design , να προβάλει την αρχιτεκτονική δομή του χώρου. Ξεκάθαρα γεωμετρικά σχήματα, καθαρές γεωμετρικές επιφάνειες, συνθέτουν μία κατοικία απαλλαγμένη από περιττά διακοσμητικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος. Κυριαρχούν τα δομικά στοιχεία κολόνες, καμινάδα, εξώστης.
Το χρώμα λευκό.
Η σχέση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο είναι άμεση. Το μεγάλο άνοιγμα στην βασική όψη του σπιτιού, ενοποιεί τον εξωτερικό χώρο με τον εσωτερικό.

Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα. Χώρος καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας βρίσκονται κάτω. Ενδιάμεσα κατασκευάστηκε εξώστης, που χρησιμοποιείται ως χώρος γραφείου, και για τα τρία μέλη της οικογένειας.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα 3 υπνοδωμάτια και τα μπάνια .
Η διακόσμηση των υπνοδωματίων έχει γίνει με τρόπο λιτό μεν, αλλά και με μικρές πινελιές, από υλικά και χρώματα, που να εκφράζουν απόλυτα, τη προσωπικότητα των ιδιοκτητών.
Η διακόσμηση των μπάνιων έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του προσωπικό μπάνιο.
Οι αποθηκευτικοί χώροι που διαθέτει η κατοικία σε όλα τα επίπεδα της, ντουλάπια κουζίνας ντουλάπες υπνοδωματίων, χώρος αποθήκευσης εισόδου, έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανή.
Η Βίκυ δεν φανταζόταν ότι έτσι θα ήταν η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του σπιτιού της.

Βίκυ σου ευχόμαστε στο σπίτι σου, να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ