ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Η διακόσμηση δωματίου θα πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα του κατοίκου του, να περιλαμβάνει και να διευκολύνει την υλοποίηση όλων των δραστηριοτήτων, που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος να πραγματοποιεί στον προσωπικό χώρο του.

Ο Γιώργος θέλει να αλλάξει τη διακόσμηση του δωματίου του, αφού δεν τον εκφράζει πια και ποτέ μέχρι στιγμής δεν έκανε μία συντονισμένη προσπάθεια, να απευθυνθεί σε ένα διακοσμητή, ώστε να αποκτήσει ένα χώρο αισθητικά αλλά και λειτουργικά άρτιο.

Η ενασχόληση του με τον υπολογιστή και όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί μέσω αυτού, απαιτούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, που να μπορεί να εμπνέει, τον ίδιο αλλά και τους φίλους του, που μπορούν να τον επισκέπτονται και να μοιράζονται κοινές δραστηριότητες.

Η χρωματική μελέτη βασίστηκε σε αποχρώσεις του λευκού αλλά και του μαύρου και τόνους του γκρι. Όσον αφορά τα υλικά που επιλέχθηκαν, για την ανακαίνιση του δωματίου είναι το ξύλο σε συνδυασμό με γυαλί ? καθρέπτη, και βαμβακερά υφάσματα επιπλώσεων.

Τα έπιπλα, το γραφείο και το κρεβάτι, σχεδιάστηκαν σε λιτές γεωμετρικές ευθείες γραμμές. Στη ντουλάπα τοποθετήθηκε καθρέπτης, για να δώσει την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.

Ο Γιώργος έχει πολλά όνειρα να πραγματοποιήσει και εργάζεται καθημερινά για αυτά με σκοπό να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Καλή επιτυχία Γιώργο!! Ευχόμαστε η νέα διακόσμηση του δωματίου σου να σε εμπνεύσει!

Dream΄s don?t work unless you do...

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ