ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 Ο Γιάννης, έχει μόλις νοικιάσει το διαμέρισμα που θα κατοικήσει, και θέλει να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του εσωτερικού του χώρου.
Θα γίνει σχεδιασμός για τη διακόσμηση του καθιστικού και του γραφείου του.
Έτι ώστε να δει το χώρο ολοκληρωμένο, πριν ακόμη μπει στη διαδικασία να προχωρήσει σε αγορές επίπλων, φωτισμού και άλλων αντικειμένων.
Αυτό του δίνει τη δυνατότητα, να αλλάξει κάτι στο χώρο εγκαίρως εάν δε συμφωνεί και δεν τον εκφράζει.
Η διακόσμηση του σπιτιού του θέλει να μην χαρακτηρίζεται μοντέρνα, αλλά ούτε και κλασική. Για αυτό το λόγο επιλέχθηκε το στιλ των επίπλων, να το χαρακτηρίζουν λιτές γραμμές, χωρίς να το κάνουν όμως υπερβολικά γεωμετρικό, σε συνδυασμό, με απλά υλικά όπως το γυαλί και το ξύλο. Η συμμετρία στο κεντρικό τοίχο που βρίσκεται το τζάκι ,δίνει μία κλασική αίσθηση, χωρίς όμως να βαραίνει το χώρο λόγω των ανάλαφρων υλικών που επιλέχθηκαν για την κατασκευή των επίπλων.
Το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο είναι το λευκό, τα διακοσμητικά στοιχεία είναι λίγα και λιτά Το έργο τέχνης που τοποθετήθηκε στο κέντρο , χρωματίζει διακριτικά και ζωντανεύει το χώρο.
Ο Γιάννης δεν θέλει να βλέπει συχνά τηλεόραση, γιαυτο επέλεξε να έχει μονό home cinema που θα το χρησιμοποιεί κυρίως τα βράδια.
Ο χώρος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, χώρο καθιστικού, ξεχωριστό χώρο γραφείου, όπου θα στεγάσει τη μεγάλη συλλογή βιβλίων που διαθέτει λόγω της δουλειάς του, και δύο μπάνια.
Η διακόσμηση του χώρου έχει αρρενωπό χαρακτήρα, αφού ο Γιάννης είναι εργένης, και η γυναικεία παρουσία δεν είναι αισθητή στο ύφος του σπιτιού.
Γιάννη σου ευχόμαστε καλή διαμονή, και πολλές επιτυχίες, προσωπικές και επαγγελματικές!

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ