ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

  Στην ήδη υπαρκτή μονοκατοικία της οικογένειας, ο Άρης και η Μαριλένα χτίζουν το δικό τους σπίτι στο τρίτο επίπεδο της υπάρχουσας κατασκευής, στο ισόγειο κατοικούν οι γονείς της.


Η διακόσμηση της κατοικίας interior design είναι απλή αναδεικνύοντας την αρχιτεκτονική του χώρου. Το χρώμα λευκό. Κύριο υλικό επενδύσεων το ξύλο. Γεωμετρικές φόρμες σε ευθείες γραμμές και καθαρά σχήματα συνθέτουν ένα χώρο λιτό με μικρές, διακριτικές διακοσμητικές παρεμβάσεις.


Τα μεγάλα ανοίγματα στη κύρια όψη του χώρου, ενοποιούν τον εξωτερικό χώρο με τον εσωτερικό. Η θέα είναι πανοραμική, σε όποιο σημείο και αν σταθείς στον εσωτερικό χώρο, αφού τα γύρω κτίρια δεν διαθέτουν μεγαλύτερο ύψος.
Η προσθήκη του ορόφου ολοκληρώθηκε παράλληλα με το σχεδιασμό της εσωτερικής διακόσμησης της κατοικίας. Αυτή είναι η πιο σωστή διαδικασία. Σε αυτό το στάδιο μπορούν να μετακινηθούν πιο εύκολα, πιο σωστά και χωρίς επιπλέον κόστος, οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι εσωτερικοί τοίχοι, κ.α
Ο νέος όροφος θα στεγάσει το καθιστικό, τη κουζίνα, τη τραπεζαρία, το γραφείο και το μπάνιο.
Ταυτόχρονα με τη κατασκευή και τη διακόσμηση του νέου ορόφου, ανακαινίζεται και ο κάτω όροφος που μέχρι στιγμής ήταν μέρος της κατοικίας των γονιών της.


Ο κάτω όροφος θα στεγάσει τη κρεβατοκάμαρα τους, το παιδικό δωμάτιο της Δανάης, και άλλο ένα υπνοδωμάτιο αφού σύντομα θα γεννηθεί ο αδερφός της. Η Δανάη ανυπομονεί πολύ να δει ολοκληρωμένη τη διακόσμηση του νέου σπιτιού της, περισσότερο απ' όλα όμως, ανυπομονεί να δει ολοκληρωμένο το δωμάτιο της!

 

Ρωτήστε μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ