Ανακαίνιση Καταστήματος

 Η δημιουργία ενός καταστήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει χρόνο, χρήμα και κόπο για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχοντας φτάσει πια στο σημείο που ονειρευόσασταν ίσως για κάποιους η λέξη ανακαίνιση να ακούγεται κάπως τρομακτική και εκεί να γεννιέται το ερώτημα " Γιατί να κάνω ανακαίνιση στο κατάστημα μου ; " .

 

Η ανακαίνιση ενός καταστήματος έχει ως στόχο να επιφέρει περισσότερα κέρδη. Μια αλλαγή μπορεί να προσελκύσει τα βλέμματα νέων πελατών αλλά και να φρεσκάρει τις σχέσεις με τους παλιούς. Θα δώσει στο κατάστημα και πάλι τον αέρα του φρέσκου και του καινούργιου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους πελάτες όσο για τους εργαζομένους . Επίσης, ένας ακόμα στόχος είναι η μείωση των εξόδων είτε διορθώνοντας τυχόν βλάβες και φθορές που έχουν γίνει με το πέρασμα των χρόνων και επιβαρύνουν οικονομικά το κατάστημα είτε βελτιώνοντας την ποιότητα των υλικών και των αντικειμένων εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.

 

Το πότε θα κάνει κάποιος ανακαίνιση στο κατάστημα του καθορίζεται από διάφορους παράγοντες και συνήθως είναι στην κρίση του καθενός, καλό όμως είναι μικρές ανακαινίσεις να γίνονται ανά εποχή ή μια ολική ανά 4 - 5 χρόνια για να μην δημιουργούνται μεγάλες φθορές. Ένα κατάστημα σωστό είναι να ακολουθεί την μόδα και την τάση και να μην επαναπαύεται σε μια καλή ιδέα του παρελθόντος γιατί και αυτή σιγά σιγά ξεθωριάζει. Μπορείτε να φρεσκάρετε το κατάστημα σας κάθε season αλλάζοντας το χρώμα στους τοίχους , τα υφάσματα, προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάποια αξεσουάρ ή έπιπλα χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κατάστημα θα χάσει την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του. Το βασικό στοιχείο όμως κάθε καταστήματος είναι η πρόσοψη και η βιτρίνα του, είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ένας πελάτης και από εκει θα κρίνει αν θα θέλει να γνωρίσει και το υπόλοιπο μαγαζί. Η βιτρίνα πρέπει να είναι πάντα εντός εποχής και να ανανεώνεται συχνά για να μην γίνεται βαρετή στον υποψήφιο πελάτη.

 

Η ανακαίνιση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι που θα αναβαθμίσει και θα δώσει πάλι ζωή στο κατάστημα. Μια καλή μελέτη μπορεί να αναδείξει το προϊόν δίνοντας του νέο αέρα κρατώντας τα καλά στοιχεία του παρελθόντος. Ο καθένας μπορεί να κάνει μικρές αλλαγές στο κατάστημα του αλλά με την βοήθεια ενός επαγγελματία διακοσμητή μπορεί να πετύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα αποφεύγοντας λάθη που μπορούν να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο διακοσμητής θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας με τον πιο σωστό τρόπο, θα σας συμβουλέψει και θα σας δώσει ιδέες που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Μια καλή συνεργασία θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα στο χώρο σας και ένα μελλοντικό κέρδος. 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ