Τα κέντρα αισθητικής είναι εγκαταστάσεις όπου παρέχονται υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα. Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείς να βρεις περιλαμβάνουν μασάζ, θεραπείες προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ, εφαρμογές μακιγιάζ, θεραπείες μαλλιών και πολλές άλλες. Στα κέντρα αυτά μπορείς να χαλαρώσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

 

Η διακόσμηση που αφορά τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής νυχιών πρέπει να είναι σύγχρονη, κομψή και προσεγμένη. Συνήθως χρησιμοποιούμε ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό, το γκρι, το μπεζ, που δημιουργούν μια αίσθηση καθαριότητας και ηρεμίας. Η διακόσμηση μπορεί να περιλαμβάνει λιτά έπιπλα, μεγάλους καθρέφτες, φυτά και κατάλληλο φωτισμό για να επιτύχουμε χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επίσης, σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση ενός κέντρου αισθητικής νυχιών παίζουν μικρές πινελιές από αρωματικά κεριά, τα διακοσμητικά φυτά ή αιθέρια έλαια που όλα μαζί βοηθούν να επιτύχουμε μία ευχάριστη αίσθηση ευεξίας Τέλος οι σωστές κουρτίνες,τα χαλιά και μαξιλάρια που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο, μπορούν να δώσουν το τελευταίο άγγιγμα στη διακόσμηση ενός κέντρου αισθητικής νυχιών.

 

Από την άλλη, ένα tattoo studio μπορεί να έχει μια μοντέρνα και καλλιτεχνική διακόσμηση που αντικατοπτρίζει τη φύση της τέχνης του tattoo. Μπορεί να περιλαμβάνει τοίχους με γκράφιτι, εντυπωσιακά έργα τέχνης, πολύχρωμα φωτιστικά και ένα γενικό ατμοσφαιρικό ύφος που είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του tattoo. Επιπλέον, οι χώροι αναμονής πρέπει να είναι άνετοι και στιλάτοι, με άνετες πολυθρόνες και διακοσμητικά στοιχεία που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και την αισθητική του μαγαζιού. Τέλος, ένα studio πρέπει να περιλαμβάνει και έναν χώρο εργασίας εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία και εξοπλισμό για τους tattoo artis

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ