Συμβουλευτική Επίσκεψη Διακόσμησης.

Ένας νέος και οικονομικός τρόπος, που σας βοηθά να πάρετε, τις απάντησεις που χρειάζεστε, για όλα τα θέματα που αφορούν τη διακόσμηση αλλά και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας, ή και του επαγγελματικού σας χώρου.


Η γνώση μας, (Diploma of higher education in INTERIOR DESIGN Middlesex University of London) και η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της διακόσμησης εσωτερικών χώρων , της ανακαίνισης και της κατασκευής, μας παρέχει την δυνατότητα να προτείνουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επιμεληθείτε σωστά και οικονομικά την διαμόρφωση - διακόσμηση του χώρου σας, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Η συμβουλευτική επίσκεψη στον χώρο σας από ειδικούς της εταιρίας μας σας δίνει κατευθύνσεις και απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Η Συμβουλευτική αφορά αλλαγές στη διαρρύθμιση και τη λειτουργικότητα του χώρου. Χρωματική μελέτη με τη χρήση κωδικών για χρωματισμούς τοιχοποιίας. Παρουσίαση δειγμάτων υλικών και χρωμάτων για έπιπλα, ειδικές κατασκευές (κουζίνες, ντουλάπες), υφάσματα, δάπεδα. Η εταιρεία επίσης παρέχει: Έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων σε πελάτες που θα ενδιαφερθούν να κάνουν αλλαγές στον χώρο τους.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ