Η Visual Arts Deco προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την ανακαίνιση σπιτιού και τη διακόσμηση κατοικίας.

 

 Το σπίτι, μια τόσο σημαντική ταυτόσημη έννοια με τη ζωή, την ευτυχία την καθημερινότητα, τη λειτουργιά, ο πιο σημαντικός χώρος όπου στεγάζεται η ζωή, τα όνειρα και η καθημερινότητα.

Ο χώρος που μας εμπνέει, φωτισμός, χρώματα, σχήματα και υλικά, συνθέτουν ένα σύνολο ατμόσφαιρας που εκφράζει .

Ο χώρος που μπορεί να προσαρμόζεται στις εναλλαγές των εποχών φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι.

Ο χώρος μπορεί να προσαρμόζεται στον χρόνο, στην εναλλαγή των ηλικιών.

Περιβάλλοντας χώρος: σχέση του εσωτερικού με το εξωτερικό χώρο.

Το σπίτι: χώρος που εμπνέει, που βοηθά στην εξέλιξη, προσωπική και επαγγελματική.

Μέσα από λειτουργιές, προτεραιότητες και πορείες, μέσα από χρώματα και υλικά αντικατοπτρίζεται η ψυχολογία του κατοίκου.

Σπίτι και φύση, κήπος, σπορ, γυμναστική και ψυχαγωγία, ο χώρος που μοιραζόμαστε με φίλους, με την οικογένεια, χώρος δημιουργίας και εξέλιξης.

Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι κάθε τετραγωνικό και κάθε χώρος πολύ πριν αυτό κατασκευαστεί. Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία και στο έργο τη μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια τη μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο κατασκευής του.

 

 

Στη πρώτη συνάντηση της γνωριμίας μας, ερχόμαστε στο χώρο που επιθυμείτε να ανακαινίσετε και μέσα από μία ουσιαστική συζήτηση μαζί σας, συγκεντρώνουμε όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το χώρο. Στην συνέχεια, αποφασίζουμε από κοινού τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε το χώρο, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, είτε αφορά την ανακαίνιση είτε την διακόσμηση της κατοικίας σας.

Έχοντας, πλέον, εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες του χώρου, προχωράμε στο επόμενο στάδιο που είναι ο σχεδιασμός του χώρου, μέσα από μία μελέτη απόλυτα ρεαλιστική, που θα μας βοηθήσει να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε επόμενη συνάντηση έχοντας ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του χώρου σε φωτογραφικό επίπεδο, γνωρίζουμε πλέον με κάθε λεπτομέρεια την τελική μορφή που θα έχει η κατοικία σας.

Το επόμενο βήμα, όσον αφορά την ανακαίνιση του σπιτιού, είναι να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης, που αρχίζει με αποξηλώσεις και ακολουθεί μία σειρά αρκετών εργασιών από ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εργασίες, γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθετήσεις δαπέδων, μπάνιων και ότι άλλο απαιτεί ο χώρος, σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες του. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη τοποθέτηση των νέων ειδικών κατασκευών και επίπλων. Η ανακαίνιση έχει ολοκληρωθεί!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ