Η Visual arts deco δημιουργεί καταστήματα μοναδικής αισθητικής που λειτουργούν ως πόλος έλξης για το κοινό, επιτυγχάνοντας τη μετατροπή του υποψήφιου πελάτη σε αγοραστή. Καταστήματα ενδυμάτων, εσωρούχων, οπτικών, αξεσουάρ, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών κ.α έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τη Visual arts deco με επιτυχία.

Διαθέτοντας την εξειδικευμένη γνώση, και την πολύχρονη εμπειρία των 20 ετών και έχοντας συνεργαστεί με διεθνείς εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση, στην εξέλιξη του retail σε παγκόσμιο επίπεδο και της μεθοδολογίας του visual merchandising (οπτικό marketing στο σημείο πώλησης) η Visual arts deco καλείται κάθε φορά να προσεγγίσει με ακρίβεια τις ανάγκες, κάθε νέας, αλλά και υφιστάμενης επιχείρησης, που επιθυμεί να ανανεωθεί, και δίνει τη σωστή κατεύθυνση υλοποιώντας μορφές και λειτουργίες άρτια δομημένες στο φυσικό χώρο.
Από το 1999 εώς σήμερα έχει επιμεληθεί στο τομέα της διακόσμησης - ανακαίνισης καταστημάτων και του visual merchandising την οργάνωση νέων ελληνικών επιτυχημένων εταιριών.

Παράλληλα εισηγείται σεμινάρια με θέμα τον σχεδιασμό καταστημάτων & βιτρινών visual merchandising σε επαγγελματίες του κλάδου, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες καταστημάτων, αρχιτέκτονες και διακοσμητές.

Η ποιότητα στη μελέτη και στην κατασκευή όσο και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και των προκαθορισμένων τιμών είναι βασικοί παράγοντες για την σωστή ολοκλήρωση κάθε έργου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ