Εξελίσσοντας συνεχώς την εμπειρία στο σχεδιασμό, την διακόσμηση και την ανακαίνιση στο χώρο των ξενοδοχείων. H "Visual Arts Deco" ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στο Ηotel Ιnterior Design. Ξενοδοχεία, τουριστικά και αστικά, boutique hotels, όπως και ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχουν σχεδιαστεί και ανακαινιστεί από τη Visual arts deco, καθένα από αυτά αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία, για τον επισκέπτη, προσφέροντας το κατάλληλο περιβάλλον φιλοξενίας που θα μείνει αξέχαστο.

Κύρια πηγή έμπνευσης για το Concept Design στην διακόσμηση των ξενοδοχείων, αποτελούν οι τοποθεσίες τους. Η Ελλάδα, μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, με 2.500 νησιά λουσμένα στον ήλιο, με λαμπρή ιστορία, με πλούσια ελληνική - μεσογειακή κουζίνα, βρίσκεται στη λίστα των κορυφαίων προορισμών, και μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη είναι συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών.
Μέσα από συνδυασμούς χρωμάτων, υλικών, φωτισμού και έργων τέχνης, τα ξενοδοχεία θα πρέπει να ανανεώνονται συχνά, και κάθε ξενοδοχείο θα πρέπει να έχει μοναδική αισθητική ταυτότητα.

Η "Visual Arts Deco" έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δημιουργεί εκείνα τα σχέδια με τα οποία μπορεί να διακοσμηθεί ένα ξενοδοχείο και να πετύχει υψηλότερη τιμή διαμονής. Η συνεργασία κάθε επαγγελματία στο σχεδιασμό, την διακόσμηση και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, με τη "Visual Arts Deco" είναι μια σίγουρη επιλογή που θα αναδείξει την τοπική αρχιτεκτονική δημιουργώντας έναν μοναδικό και καλαίσθητο περιβάλλοντα χώρο.
Η διαμονή στο χώρο φιλοξενίας, μετά την επέμβαση της "Visual Arts Deco", θα καταφέρει να μείνει στη καρδιά των επισκεπτών - πελατών .

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ